Úszó manézs

Úszó manézs

Fiatal artista növendékek előadás sorozata. Betekintést nyerhetünk a fejlődés folyamatába, a szemünk előtt válnak a kápráztató trükkök egyre tökéletesebbé.

Föld, tűz, víz, levegő. Ez a négy elem alkotja azt az ősanyagot, mindennek a forrását, amelyből egyszerre fakad a lét és halál. Éltetnek és pusztítanak, erejük folyton folyvást újra letaglózza az emberiséget és megújítja a világot. Az ezekből fakadó elemi erőt keresi az artistaképző növendékeinek előadássorozata: közönség betekintést nyerhet a fejlődés folyamatába, láthatják, ahogy a különböző korosztályok egyre tökéletesebbre fejlesztik a kápráztató trükköket.

Alkotók
Artisták – Buti Olivér, Buti Gordon, Dienes Kinga, Dudás Zsolt, Grandpierre Gabriell, Györe Nóra, Molnár Gréta, Mikovinyi Armand, Nagy Blanka, Nagyhegyi Sára, Nyerges Anna, Tarba Patrícia, Török Gergő, Teremi Regina, Hanusz István, Hanusz Dóri, Hellenpárt Levente, Rátkóczi Lilla, Zeley Alíz, Szécsényi Anna, Szabó Daniella, Szőlősi Sztella, Vincze Vivien, Tarnavölgyi Zsombor, Gere Szintia, Pálmai Jázmin, Donnert Rayen, Karna Réka, Zsálek Áron
Konferanszié – Drahos Nina
Zene – Quixotic / Miklósy Krisztián
Koreográfia – Csúzi Márton
Artista vezető – Végh Erika
Író – Őri Eszter
Rendező – Magács László

Időpontok
2019. febuár 16. – Föld
2019. március 3. – Tűz
2019. április 14. – Víz
2019. május 12. – Levegő

Cikkek, hivatkozások

Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium

tripart.hu

szinhaz.hu

Képek: Kiss Zsuzsanna

Copyright 2017 © NÉZŐKÉPZŐ. Minden jog fenntartva!