Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tripart/nezokepzo.hu/wp-content/plugins/inwave-common/inc/metaboxes/init.php on line 746

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tripart/nezokepzo.hu/wp-content/plugins/inwave-common/inc/metaboxes/init.php on line 746
VISSZAJELZÉS A KERENGŐK-RŐL A VAKOK ÁLLAMI INTÉZETÉTŐL | | NÉZŐKÉPZŐ

VISSZAJELZÉS A KERENGŐK-RŐL A VAKOK ÁLLAMI INTÉZETÉTŐL

VISSZAJELZÉS A KERENGŐK-RŐL A VAKOK ÁLLAMI INTÉZETÉTŐL

VISSZAJELZÉSEK a 2017. január 16-ai audionarrált előadás után

 

Dzseni, 20 éves: „Sokkal másabb, mint az eredeti, de nagyon jó és érdekes. Tükrözi a mai világot.”

Zsolti, 20 éves: „Az előadásban az tetszett, hogy WOW nevű számítógépes játékból előbújt a két karakter, azaz Csongor és a Tünde. De egyben nagyon tanulságos volt számomra, így a szerelem kapcsán.”

Kasszandra, gimnazista: „Úgy gondolom, hogy a darab második része figyelemfelkeltőbb volt, mint az első, bár ugyanazt a témát dolgozta fel, eseménydúsabbnak éreztem.”

Vivien, 20 éves: „Szóvalhát a darab… nagyon jó volt, megérte elmenni, viszont kicsit depis is lettem tőle, ettől a múlandóság-kérdéstől. Én is nagyon sokat gépezek, akár a koli négy fala közt, akár otthon, a húgaimnál ugyanez, csak telefonnal. És sokszor úgy érzem, hogy elzárnak a külvilágtól, az emberi
kapcsolatoktól, (habár pont azért vannak, hogy azokat fenntartsák!!).”

Luca, 20 éves: „Csongor oldaláról – a kamaszodásról és a szerelemről szólt. Az a véleményem a számítógépről, hogy a mai fiatalok függnek tőle.
Tünde oldaláról -szerintem az Anya túl önző, Tünde pedig túl érzékeny.”

Niki, 23 éves: „A szerelemről szólt, arról, hogy mit jelent a férfi és mit a nő számára. A férfi számára sokkal egyszerűbb dolog a szerelem, mint a nő számára. A férfiak nem foglalkoznak olyan mély érzelmi dolgokkal, mint a nők.”

Reni, 20 éves: „Sok hasonló mondat volt, amit tényleg mi nők szoktunk mondani. Ez nagyon megragadt bennem. Az is jó volt, amikor a színpadon megnézhettük a tárgyakat élmény volt.”

Dávid, 20 éves: „Nekem ez az előadás nagyon nagyon-nagyon tetszett. Teli volt színvonallal, humorral, de benne volt a valóság is erősen, és nekem ez nagyon tetszett. Ami még nagyon tetszett benne, Csongornak azok a néha mérges felindulásai. Meg az, amikor a végén Tündével egymásra találtak végre.”

Copyright 2019 © NÉZŐKÉPZŐ. Minden jog fenntartva!